Şimdi sizlerle taze bir gelin evine gidiyoruz. 3 aylık evli olan Fatma Hanım, evini dekore ederken heyecan ve yorgunluğu aynı anda yaşamış.

İçinde zaman geçirirken her anından keyif alacağı bir ev isteyen ev sahibimiz, tamamen gözüne güzel görünenlere yer vermiş.

İlk etaplarda beyaz ve ahşap yanlısı değilmiş aslında! Ama bir bakmış ki neredeyse evin tamamını bu ikiliye teslim etmiş. -Gayet de iyi yapmış.-

Tarz olarak bohem ve İskandinav esintilerinin bir arada kullanıldığı dekorda tema, sınırsız sıcaklık olmuş. Bu yüzden de doğal materyaller fazlasıyla yerini almış.

Ahşap mobilyaların baş rolü kaptığı evde hasırların enerjisi de ihmal edilmemiş. Ortama sıcaklık yayan her iki materyalin yanına açık renkler de gelince uyum kaçınılmaz olmuş.

Hem salonu hem de mutfağı gün ışığını yeterinde aldığı için şanslı olan Fatma Hanım, uygun perdelerle bunu desteklemiş: Mutfakta kullanılan jaluziler gün ışığının usulca süsülmesini sağlamış. Salondaki açık tül de ferahlığı pekiştirmiş.

Konforlu mobilyalar, ahengi sağlayan tamamlayıcı parçalar ve bolca bitki... Hepsinin sizi karşıladığı evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizn Instagram adresi: @fatmacetinkayaa 

Buyurun konuk olalım.