Bir yandan renkler, diğer yandan çocukluğa dair objeler... İşte bizi şimdi karşılayan bu evde bolca göreceğiniz detaylar bunlar!

Antakya'daki evinde bizi ağırlayan Müzeyyen Hanım, eşi ile birlikte kendilerine hitap eden bir ev yapmak istemiş. Bu yüzden de neredeyse her yeri kırıp-dökmüşler.

Mutfak için ayrılan alan balkonla birleştirilmiş. Böylece hem kış bahçesi hem de geniş bir mutfağa kavuşulmuş. Antrede de alanı daha ferah hale getirmek için küçük çaplı inşaat işlemleri uygulanmış.

Evdeki geniş çaplı tadilatlar bittikten sonra, ev sahibimiz başlamış sevdiği renkleri toplamaya: Kırmızı, mor, turuncu, yeşil ve sarı dekorda yerlerini sırasıyla almaya başlamış. Hem de öyle küçük detaylarda değil!

Hemen hemen her odada beliren canlı renkler bazen etamin desenleri şenlendirmiş. Bazen de büyük parçalı mobilyaların sesi olmuş.

Eklektik stilin hakim olduğu evde, geçmişle günümüzü buluşturmuş ev sahibimiz. Otantik hisler yaratan taş duvarlar, nostaljik seramikler ve renkli kilimler, günümüzün tasarımlarını taçlandırmış.

Birçok sürpriz köşe ve ilham veren fikirlerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @hobilerim_askina

Buyurun konuk olalım.