Renklerden griye, tarzlardan da moderne gönül vermiş bir eve konuk oluyoruz. Ankara'da bulunan evimiz 1 yıllık evli bir çifte ait.

Asıl mesleği kimyagerlik olan Gökçe Hanım, hobi olarak da dekorasyon ile ilgileniyor. Sevdiği her şeyi kendi evinde harmanlıyor.

Çok canlı renkleri sevmeyen ev sahibimiz, dekorun tamamında nötr ve doğal tonları karıştırmayı seçmiş: Grinin farklı tonları, beyaz ile desteklenmiş. Ahşap dokunuşlar da ortama sıcaklık katmış.

Modern ve rustik bir havada olan salonda, konforlu oturma grubu merkezi kaplamış. Etrafı da metal detaylı vitrinler ve sehpalar almış.

Duvar dekorlarını çok seven Gökçe Hanım, salon duvarlarının bir kısmında gri duvar boyası kullanmış. Bir kısmını da taşlarla otantikleştirmiş.

Salondan sonra sıra mutfağa geldiğinde bu bölümde de modern stile dair tasaımlar yer almış. Ama bu defa işin içine country de karışmış.

Pencere önünde yer alan yuvarlak masa ve sandalyelerle birlikte ahşap ağırlıklı mutfak biraz daha romantik bir tavır kazanmış.

Mutfakta ada kullanıldığı için alternatif oturma alanı da olan Gökçe Hanım, mutfak masasının boyutunu küçük tutarak hareket alanını verimli hale getirmiş.

Salon ve mutfaktan sonra yatak odasını da bizimle paylaşan ev sahibimiz, evin genelinde abajurları ve büyük tabloları eksik etmemiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler alacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @housechem

Buyurun konuk olalım.