Şimdi sizlerle Nevşehir'e doğru uzanıyoruz. Bizleri ev sahibimiz Büşra Hanım karşılıyor.

Dekorasyon konunda oldukça ilgili olan ev sahibimiz, önce sosyal medya üzerinden bu ilgisini göstermiş. Biraz geçince de butik bir mağaza üzerinden işi profesyonelliğe dökmüş.

Modern ile art deko harmanını seven ev sahibimiz, bu sevgisini dekorun her noktasına yaymış: Bir yandan konforlu diğer yandan da ışıltıyı seven bir dekor ortaya çıkarmış.

Renkleri kullanırken sadelikten yana olan Büşra Hanım, genel olarak açık renk tonlarının öne çıktığı bir palet kullanmış.

Ama her sade görünümün bir ışıltıya ihtiyacı olduğunu düşündüğü için de genel olaral altın detayları her köşeden eksik etmemiş.

Dikdörtgen şeklindeki salon yerleşimi yapılırken pencere önü koltuk takımı için düşünülmüş. Tam karşı duvara da yemek masası ve sandalye gelmiş

Pencere karşısındaki duvarın tamamını kaplayan aynalar, dekora ferahlık katarken pencereden gelen ışığı yansıttığı için salonun daha aydınlık görünmesini sağlamış.

Dekorunda art deko detayları belirgin kılan Büşra Hanım, önce avizeden başlamış. Daha sonra tv ünitesiyle işe noktayı koymuş.

Salondan sonra bizleri karşılayan mutfakta da, yine aydınlık ve ferahlık önemsenmiş. Bunun yanında tabi ki şıklık da!

Siyah ve beyazın buluştuğu bu alan, yine altın detaylarla cazibe kazanmış. Cam kapaklarıyla vitrine dönüşen ekstra dolaplarda ki objelerle de görsel ilgi iyice yükseltilmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken ilham alacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @busracablog_

Buyurun konuk olalım.