Şimdi sizlerle Eskişehir'de göz alıcı bir dubleks eve konuk oluyoruz. 200 metrekarelik evimizin bir o kadar da bahçesi var. Yani anlayacağınız gezecek yeri çok!

Bankacı olan ev sahibimiz Nilüfer Hanım ve eşi, bu eve taşınalı 2 yıl olmuş. İlk aldıklarında dört duvar olan bu ev, Nilüfer Hanım'ın her detayla birebir ilgilenmesiyel şimdiki haline kavuşmuş.

Tarz olarak art dekoya daha yakın olan evimiz, modern stilin sevdiği detayları da içinde barındırmış. Sonucunda da hem ışıltılı hem de konforlu bir alan ortaya çıkmış.

Evin genelinde benzer renk paletini kullanan Nilüfer Hanım, canlı renklerden uzak durmuş. Gri, siyah ve beyazın gölgesinde dolaşmış. Işıltılı nüansları da sim ve metalik yansımalarla sağlamış.

Seçilen bütün mobilyalar konfor testinden geçmiş. Tamamlayıcı parçalar ise şıklık konusunda iyi pekiştireç olmuş. Özellikle perdeler...

Alt katta yer alan salon ve mutfaktan sonra üst kata çıkıldığında bu geçişi sağlayan merdivenler de en az diğer yerler kadar özenle dekore edilmiş.

Duvarda kullanılan çizgili duvar kağıdı alanı olduğundan daha yüksek göstermiş. Kullanılan spot aydınlatmalar da evin aydınlık haline katkıda bulunmuş.

Üst katlarda kullanılan renkler de genel olarak aşağıdakilere benzemiş. Ama burada hareket sağlamak için ahşaplara başvurulmuş.

Aynalar, şık objeler ve daha birçok sürpriz! Kalanları en iyisi sizin gözlerinize bırakıp fotoğraflara geçelim.

Ama karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @niluferaltuun

Buyurun konuk olalım.