Şimdi sizlerle Nesrn Hanım'a konuk oluyoruz. Aksaray'da yaşayan ev sahibimiz özgür ruhunu yansıttığı evinde bizleri ağırlıyor.

Sıra dışı görünümleri seven ev sahibimiz, bunu evinin tamamında da yansıtmış. Modern parçaların seçildiği ev, özünde eklektik ruha uygun halde dekore edilmiş.

Koyu renklerden antasitin belirleyici olduğu dekorda onu yumuşatma görevi beyaza verilmiş. Hareketlendirmek için de "kırmızıdan iyisi olmaz" denmiş.

Salon ve mutfağın bir arada olduğu evde, salonun merkezinde konforlu köşe koltuk kullanımış. Tamamlayıcı olarak da minimal sehpalar...

Salonun devamında yer alan Amerikan mutfak bar tipi bir ada ile sınırlarını belirlemiş. Sandalyelerle çevrilen bu ada aynı zamanda iki alanın buluşma noktası da olmuş.

Beyaz ve ahşabın sıcak birlikteliğinin sergilendiği mutfakta, sıklıkla beyaz gördüğümüz eşyalar da yine kırmızının cazibesini üstüne almış.

Evde daha sonra bizi karşılayan yatak odası ev sahibinin özgün kişiliğinin daha çok belirginleştiği bir oda: Siyah cibinliğin kullanıldığı bu alan kabin tipi aynalı dolapla ferahlatılmış.

Dekorunda kendine has objelere yer vermek isteyen Nesrin hanım hurdacıdan aldıığı tel bir parçayı demircide kendi zevkine uygun bir dekor haline getirtmiş. Tabi kırmızıyı da unutmamış yine!

Keyifli balkonundan da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @caylaginevi

Buyurun konuk olalım.