Şimdi sizlerle Elif Hanım'a konuk oluyoruz. Sitemizin müdavimleri kendisini iyi tanır. Çünkü daha önce de bizleri evinde ağırlamıştı.

Yurt dışında yaşayan ev sahibimiz, modern stili ışıltı ile birlikte sevenlerden. Alanını hem konforlu hem de cazibeli görmek isteyenlerden...

Daha önceki ziyaretlerimizden bu yana neredeyse mobilyalarının tamamını değiştiren Elif Hanım, monokrom renk paletinden yine vazgeçmemiş.

Beyaz, bej ve krem arasında gidip gelen mobilyalar bütün alanın ferahlığında bayrak taşıyanlar...

Renklerinde değişiklik olmayan mobilyaların tasarımları farklı bir hal almış: Daha önce merkezde yer alan chesterfield koltuğun yerini geniş oturuma sahip başka bir koltuk almış.

Geometrik forma sahip bu büyük koltuk kıvrımlı hatlara sahip bir berjerle tamamlanmış. Keskin ve kıvrımlı hatların kontrastı da salonun albenisini arttırmış.

Değişen mobilyalar yemek bölümünde de devam etmiş. Tıpkı berjer gibi kıvrımlı hatlara sahip sandalyeler alana dahil edilmiş. Aynı renk tonlarını devam ettirerek...

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanlarından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @eliisiin 

Buyurun konuk olalım.