Şimdi sizlerle kır havası estiren bir eve konuk oluyoruz. Ev sahibimiz Zeynep Hanım moda ve stil danIşmanlığı yapıyor. İşindeki yaratıcılığının bir kısmını da evine ayırıyor.

Country stilin belirleyici olduğu evde, temel amaç keyifli bir atmosfer olmuş. Bunun için de natürel detayların etkisi oldukça yüksek turulmuş: Ahşap evin genelinde her haliyle yer almış. Doğanın hediyesi bitkiler de dekorda hak ettiği değeri fazlasıyla bulmuş.

İki katlı evde bizi ilk olarak karşılayan mutfak, country ve rustik esintilerin harmanı yapılmış: Beyaz ve ahşabın bulunduğu bu bölümde, sıcacık bir hava hakim!

Mutfak dolabı seçiminde ev sahibimiz seçimini beyaz shaker kapaklardan yana yapmış. Çok çekmeceli olan bu dolaplar depolama konusunda avantaj sağlamış.

Mutfak dolaplarının tamamlayıcı olarak kullanılan ahşap tezgah da hem evin çizgisine hem de mutfağın renk düzenine uyum sağlamış.

Mutfak masası yerine işlevsel bir ada tercih eden ev sahibimiz, bu köşeyi hem yemek alanı hem de alternatif hazırlık ve depolama bölümü olarak kullanmış.

Mutfaktan sonra bizi karşılayan salona sıra geldiğinde de her şey olduğu gibi devam ettirilmiş. Açık renklerin baskın olduğu bu odada, ekose desenli parçalarla hareket sağlanmış.

Bir şeyler üretmek konusunda çok yetenekli olan Zeynep Hanım perdeleri, kırlentleri ve duvarlardaki birçok objeyi bizzat kendisi yapmış.

Mutfak ve salon dışında sürprizlerle dolu yatak odası, sıra dışı banyosu ve çok keyifli yemek odasından karelerle buluşacağınız bir evle buluşturuyoruz sizi.

Her karesini dikkatle inceleyeceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım: @zynplidunya 

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi:

Buyurun konuk olalım.