Şimdi sizlerle Sedef Hanım'a konuk oluyoruz. Tekirdağ'da yaşayan ev sahibimiz 2 çocuk annnesi bir dekosever.

Eşiyle birlikte evinde bir şeyler yapmaktan hoşlanan ev sahibimiz, dekorunda birçok noktayı kendi emekleriyle oluşturmuş: Bazı yerlerde bir şeyleri dönüştürmüş bazı yerlerde de duvarlara hareket katmış.

Evin her odası için ayrı özen gösterilmiş. Ama balkona gelince seviye biraz daha artmış. Biz de o yüzden balkonla başlıyoruz gezimize!

Sedef Hanım ve ailesinin favori mekanı olan balkon, kapalı olduğu için her mevsim kullanılmaya uygun hale gelmiş.

Alan kapatıldıktan sonra da ev sahibi ve eşi alanı güzelleştirmeye başlamış. Önce balkona huzuru getiren mavi tonu duvarda yerini almış. Sonra da el emeği duvar rafı!

Duvarlarla iş bittikten sonra da balkon için uygun oturma grubu aranmış: Ahşabın ve grinin uyumunu yansıtan bir takım, dekor için uygun görünmüş.

Ahşaplardan yayılan sıcaklık, mavi duvara çok yakışmış. Tüm alanın vurgusu olacak avize de yerini alınca balkonda işler tamamlanmış.

Balkon dışında salonunu da bizimle paylaşan ev sahibimiz, bu bölümde de kendi yaptıklarını sergilemiş: Eski servis arabasından yapılan çiçeklik, duvara kondurulan mini kitaplık gibi parçalar ev sahibinin emeklerinin güzel yansımaları...

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @yagzpoyrzhomes 

Buyurun konuk olalım.