Şimdi sizlerle capcanlı bir eve konuk oluyoruz. İzmir'de bizi karşılayan Gamze Hanım, enerjisi yüksek renkler ve desenlerle keyifli bir dekor oluşturmuş.

"Kalıp gibi duran, fazla derli toplu evler bana göre değil" diye belirten ev sahibimiz, içinde huzur bulacağı bir ortam istemiş.

Bunun için de belli trendlere bağlı kalmaktansa kendi sevdiklerine göre bir harman ortaya çıkarmış. Eklektik ruhun belirgin olduğu bu harmanda da sevilen her renk ve desen eksik edilmemiş.

Yeşil bir koltuğun kullanıldığı salonda diğer koltuklar çiçek desenli şekilde seçilmiş. Yeşilin doğal enerjisi ve çiçek desenler alanı neşelendirmiş.

Maksimalist felsefenin izinden giden ev sahibimiz, her parçanın alana ayrı bir tat katacağını düşünmüş. Bu yüzden duvarlar ayna ve çerçevelerle dolmuş. Bitkiler ve objeler de, eksiltilmeden alana serpiştirilmiş.

Alandaki tamamlayıcı parçalara sıra geldiğinde ahşabın natürelliğine başvurulmuş. Portatif haliyle genişleyebilen orta sehpa,yemek masası ve diğer parçalar dekorun sıcaklığını pekiştirmiş.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfağa geldiğinde ev sahibi, canlı renklerden biraz uzak durmuş. Koridor tipi plana sahip olan mutfak, geniş olmadığı için nötr renkler ve beyaz doğru karar olmuş.

Fotoğrafları arasında gezinirken birbirinden güzel karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @renklikalem 

Buyurun konuk olalım.