Şimdi sizlerle Zeynep Hanım'a konuk oluyoruz. İstanbul'da yaşayan ev sahibimiz eşi ile birlikte fotoğrafçılık yapıyor. İşinden arta kalan zamanları da evine ayırıyor.

Ev dekorasyonu ve düzen konusuna tutkun olan Zeynep Hanım, karmaşık görünümden hiç hazzetmiyor. Bu yüzden evinde her daim düzen hakim olmuş: Oğlu Aslan doğmadan önce de ev derli topluymuş sonrasında da aynı düzen devam etmiş.

İki katlı tasarıma sahip konuk evimizde alt katlar, rustik ve country etkisinde kalmış. Çatı katına gelindiğindeyse İskandinav esintileri başlamış.

Eski evden gelen eşyalar daha çok nostaljik hisleri beraberinde taşımış. Vintage parçalar, lükens ayaklar ve masif ahşap bu yüzden alt katta fazlasıyla yer almış.

Yeni ev için alınan mobilyalarda ise daha çok minimal tasarımlar, konfor ve ferahlık önemsenmiş. Beyaz ve açık tonlu saz arkadaşlarının renk verdiği bu parçalar üst kata ayrı bir hava katmış.

Oğlunun odasını dekore ederken oldukça özenli davranan Zeynep Hanım, çocuğunun hayal dünyasına destek olacak bir yer hazırlamak istemiş.

Çok dikkat çeken parçalar yerine sade tasarımları kullanmış. Renk paletinde de doğayı referans almış.

Country yatak odası, fotoğraflarla kişiselleştirilmiş antresi ve daha birçok sürpriz köşesiyle karşaılaşacağınız bir evle buluşturuyoruz sizi.

Ama fotoğraflara geçmeden önce şuraya bırakılacak bir notumuz var:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @zeynepbelgin 

Buyurun konuk olalım.