Şimdi sizlerle Fransa'ya ışınlanıyoruz. Bizleri daha önce evinde ağırlayan Tuğba Hanım, dekorun son hali için yeniden kapılarını açıyor.

Yaklaşık 1 yıl önce konuk olduğumuz ev yeni yeni tadilattan çıktığı için eksikleri vardı. Bu yüzden tamamlanmış halini de görmeniz gerekir diye düşündük.

İskandinav stilinden ilham alan konuk evimiz salon, mutfak ve yemek odasının bir arada bulunduğu bir girişle bizleri karşılıyor.

Açık konsept planlanan bu evde, alanlar arasında engel yaratacak girişlerin olmamasının nedeni daha sosyal bir ortama kavuşmak.

Sadece mutfak ve yemek odası arasında kullanılan pencereli duvarlar, bu iki alanda seperatör olarak kullanılmış. Salon ve mutfak ise tek bir alan gibi düşünülmüş.

Beyaz ve ahşabın renklendirdiği mutfakta, Tuğba Hanım görünüm kadar işlevselliği de önemsemiş: Hem hazırlama hem de altenatif masa görevi yapan mutfak yarım adası, bu noktada öne çıkanlardan...

Evin alt katından sonra üst kata çıktığımızda bizleri son halleriyle karşılayan yerleri görüyoruz: Banyo, yatak ve çocuk odası!

L tipi bir panelle dekoratif olarak zenginleştirilen yatak odasında, yatak başlığına bu şekilde vurgu yapılmış.

Çocuk odası için de beyaz ve pembenin neşeli uyumuna başvurulmuş. Banyoya sıra geldiğinde ise modern ruh devreye girmiş.

Siyah ve beyazın kontrast etkisini kuşanan banyo, ferah haliyle de çekici bir hal kazanmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @ma.maisonscandinave

Buyurun konuk olalım.