Şimdi sizlerle Sümeyye Hanım'ın evine gidiyoruz. Kocaeli'de yaşayan ev sahibimiz, eline fırçayı alınca kanı kaynayanlardan...

Değişiklik yapmadan duramayan Sümeyye Hanım, bir yerden sıkıldı mı hemen oraya bir renk katıyormuş: Bazen duvarları bazen de küçük parçaları yeni renklerle tanıştırıyormuş.

Renklerin çok sevildiği konuk evimizde ilk durak, yeşil duvarın "merhaba" dediği salon: Ev sahibi tarafından bir kısmı yeşile boyanan duvar ortama pozitif enerji katmış.

Yeşilin güçlü etkisinin yankılandığı odada beyaz bir köşe koltuk kullanılmış. Bu sayede renk paleti biraz daha yumuşatılmış.

Köşe koltuk dışında siyah masa ve sandalyelerin de kullanılmasıyla alanda mobilya adına eksikler kalmamış.

Duvarları boyadığı gibi mutfağını da elden geçiren Sümeyye Hanım, dolaplarda, zeminde ve mutfak duvarlarında yenilikler yapmış.

Bej renkli mutfak dolapları, zeminlerdeki stencil ile hareketlenmiş. Bir duvarda kullanılan renk de alanın modunu yükseltmiş.

Kiracı olduğu için yeterince değişiklik yapamadığını söyleyen ev sahibimiz, bizlere ev sahibi olduğunda neler yapabileceklerinin sinyalini bu eviyle vermiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken yatak odasından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @sumeyyecayy 

Buyurun konuk olalım.