Şimdi sizlerle Nursel Hanım'a konuk oluyoruz. İngilizce öğretmeni olan ev sahibimiz, kendin yap işlerinden kopamayan biri. Canı sıkıldıkça bir şeyler yapıyor, bir şeyler yaptıkça da yenisine hevesleniyor!

Yaptığı her parçayı evinde kullanan Nursel Hanım, bilmeyenlerin de fikirler edinmesi için videolar çekip paylaşıyor. Bu sayede diğer evlere de uzaktan dokunmuş oluyor.

Renklerin ve bitkilerin ön planda olduğu evde, bohem stile başvurulmuş. Bohem ruhun salaş ve özgür hali, bütün eve yayılmış.

Mavi, turuncu ve enerjiyi yükselten birçok ton, dekordan eksik edilmemiş. Renklerin sıcaklığını pekiştirme görevi de hasır ve ahşaplara verilmiş.

Oturma odasında kendini gösteren mavi kanepe, jüt halı ile tamamlanmış. Duvarda yer alan makrome de ev sahibinin el emeğinin güzel bir yansıması olmuş.

Ev sahibimizin yetenekleri sadece makrome ve duvar raflarıyla da sınırlı kalmamış: Görünümünden hoşlanmadığı kahverengi mutfağı kendi elleriyle beyaza boyanımş.

Mutfağın bazı kısımlarında ahşap bazı kısımlarında da hazeran görüntüsüne yer vererek alanda İskandinav esintilerinin de yer almasını sağlamış.

Oturma odası, mutfak ve salon dışında yatak odasına da kendinden bir şeyler katan ev sahibimiz yatak başlığını istediği şekilde yapmış. Dekoratif merdiven ve raflarla da ortamdaki keyifli hali iyice arttırmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz kareler ve ilham alacağınız kendin yap işleriyle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @mi_casa_bella_ 

Buyurun konuk olalım.