Tatlı ve enerjik bir ev sahibinin, kendi gibi tatlı evinin konuğuyuz. 4 senelik evli ev sahibimiz Dilara hanım, eşi ve küçük kızı Masal'la beraber yaşadığı evden kareleri bizlerle paylaşıyor.

Ev sahibimiz kendisini anlatmasını rica ettiğimizde, tam bir pembekoliğim diyor. Eşi de evin dekorunda seçimleri tamamen kendisine bırakınca, pembe ve mavi uyumunun hakimiyetinde, her detayın ince düşünüldüğü, uyumlu ve zevkli bu yaşam alanı ortaya çıkmış. "Belki bazısına fazla gelebilir, ama cıvıl cıvıl renklerde dekoratif objeler beni çok mutlu ediyor, her şeyin pembesini severim " diyen Dilara hanım, ana mobilyalarında beyaz renk tercih ederek, aksesuarlardaki renk kullanımını dengelemiş.

Shabby chic stilin kendini hissettirdiği bu evde, duvarlar ise oldukça hareketli.. Dilara hanım boş duvar sevmiyor! Durum böyle olunca, duvarlar bol aksesuarla, dekorun odağına oturuyor. Alana çok şirin bir hava da katıyor.. Devamını fotoğrafların detaylarına bırakalım, buyrun bu şeker eve beraber konuk olalım..