Şimdi sizlerle doğanın hakkını veren bir eve konuk oluyoruz. Şile'de, bahçeli bir ev burası. Hem ormana yakın hem de denize!

Doğaya dönüş akımının bayrak tutanlarından Sinem Hanım, çocuğu ve eşiyle mutlulukla yaşayacağı bir ev bulmuş. Evin içini de en az dışı kadar yaşanılası hale getirmiş.

Ev sahibimiz için dekorasyon bir şeyleri belli kurallara göre dizmek değil! İşin içine hayatı, doğayı ve emeği katarak bir şeyler çıkarabilmek!

Rustik ve eklektik bir görünümün hakim olduğu konuk evimizde sarı ve turuncunun enerjisi hemen hissediliyor.

Duvarlarda kullanılan saman sarısı ve detaylarda beliren turuncu evin atmosferini capcanlı hale getirmiş.

Kalan detaylar ise ev sahibimiz Sinem Hanım ve eşinin eline bakmış: Evin birçok köşesinde kullanılan ahşap mobilyalar ev sahiplerimizin hobi odasından çıkmış.

Eve bağlı küçük bir alanı atölye olarak kullanan ev sahiplerimiz bu blümde ahşapla uğraşıp hem eğleniyor hem de eve uygun parçalar ortaya çıkarıyor.

Ahşaplarla iş bittikten sonra Sinem Hanım keten, dantel ve başka ne bulduysa onları alıyor, bir güzel elden geçiriyor. Sonucunda da pencerelerin zarif kostümü ortaya çıkıyor.

Fotoğrafları arasında gezinirken her detaya dikkatle bakacağınız bir ev burası! Tavanlardan sarkan el yapımı avizeler, bizzat dikilen dantel perdeler ve daha birçok kendin yap işi ile dolu bir ev...

Sizleri fotoğraflarla buluşturmadan önce şuraya bırakılacak bir notumuz var:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @siledebirev

Buyurun konuk olalım.