Şimdi sizlerle Denizli'de sıcacık bir çatı katına konuk oluyoruz. Ev sahibimiz Merve Hanım, dekorasyona aşkla bağlı olanlardan. Bu aşkını da her köşeye serpiştirenlerden...

Bazı insanlar çatı katlarından kaçarken bazıları da bu tip yapıları çok sever. Ev sahiplerimiz -tahmin edeceğini üzere- ikinci gruba dahil olanlardan.

Ev arama süreçlerinde bu evi görür görmez çok seven Merve Hanım ve eşi, hemen yerleşmek istemiş. Evin yüksek- bombeli tavanları ve teras manzarası, bu kararlarında önemli etkenlerden olmuş.

Birçok çatı katının aksine tavanları yüksek olan bu daire, ev sahibine dekorasyonda da kolaylık sağlamış.

Farklı stillerden beslenen Merve Hanım, tarzların uyumundan ziyade renklerin ahengine önem vermiş: Her alanda beyazı merkeze koymuş yanına da onu neşelendirecek tonlar getirmiş.

2+1 evin iki odasında farklı iki konsepte oturma düzeni oluşturulmuş: Bir oda İskandinav ruhundan esinlenmiş diğeri de bohem salaşlığından!

Küçük pencerelere rağmen bol güneş aldığı için aydınlık duran ev sarı, yeşil, somon rengi ve kırmızı gibi canlı tonlarla daha keyifli görünmüş.

Evin en geniş alanlarından biri olan mutfakta, Merve Hanım kendi yeteneklerini konuşturmuş ta konuşturmuş: Somon rengiyle dikkat çeken kahve köşesi, pencere önünde duran sediri ve ev sahibinin el emeğiyle yaptığı birçok obje bu alana güzellik katmış.

Birbirinden güzel kareler ve sürpriz köşelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @catidakiev

Buyurun konuk olalım.