Şimdi sizlerle Ankara'ya uzanıyoruz. Bizleri karşılayan ev sahibimiz Seren Hanım, evine taşınalı 1 yıl olmuş.

Eşi ile birlikte bahçeli bir eve taşınma hayali kuran ev sahibimiz, bu hayaline geçen yıl ulaşmış. Annesinin yaşadığı sitede uygun evi bulunca hemen taşınma faslı başlamış.

Eve ilk taşındıklarında işler o kadar kolay olmamış. 2 ay süren bir tadilat olmuş önce. Seren Hanım ve annesi, birçok yeri kırılıp yeniden yapılan evi tamamen kendi yetenekleriyle dekore etmiş.

Evin dekorasyonu yapılırken modern tasarımlar, natürel materyallerle buluşturulmuş. Alanın ferah halini daha da pekiştirecek renkler üzerinde durulmuş.

Koridor tipi planlanan uzun salon, bir tarafında konforlu bir köşe koltuğu barındırmış. Diğer tarafındaysa sıcacık bir ambiyans oluşturan şömine, salıncak ve berjer kombinasyonunu içermiş.

Oldukça geniş bir alanı bulunan mutfak ise üç ayrı bölümden oluşmuş: Mutfak adasının da dahil olduğu hazırlama bölümü, koltukların yer aldığı dinlenme bölümü ve bir de yemek masasının bulunduğu yemek bölümü!

Açık konsept bir plana sahip olan bu üç ayrı bölüm, hem tarzları hem de renk geçişleriyle bütünün dengesini oldukça iyi yansıtmış.

Pencere önünde sedirle tamamlanan giyinme odası, tam bir kaçış mekanı gibi tasarlanan çatı katı ve daha birçok sürpriz köşesiyle buluşacağınız bir evle buluşturuyoruz sizi.

Ama fotoğraflara geçmeden önce şuraya bırakılacak bir notumuz var:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homeorganise

Buyurun konuk olalım.