Şimdi sizlerle Konya'ya, lüks detaylarla dolu bir eve konuk oluyoruz. Müstakil ev gibi duran, konuk evimiz genişçe bir apartman dairesi. Tarzı da kalite ve lüksün ortak yankı bulduğu art deko!

Yaklaşık 7 aydır bu evde yaşayan Güldem Hanım, mesleğine ara vermiş bir öğretmen. İş sebebiyle Konya'ya taşınınca yerleşecekleri eve girmeden önce ne istediğini profesyonel ekiplere söylemiş. Onlar da bu istekleri hayata ageçirmiş.

Art deko stilin belirleyici olduğu evde, Güldem Hanım her alanın kendine özgü bir konsepti olmasını istemiş. Bu noktada da özel hobiler devreye girmiş. Genç odasında görülen Harry Potter esintileri gibi!

Konuk evimizin iç mekan detayları oluşturulurken açık renklere ve parlak zeminlere önem verilmiş. 5+1 planlanan bu ev kullanılan aynalar, mermerler ve parlak yüzeyler ile birlikte olduğundan da ferah bir hale gelmiş.

Evde kullanılacak renkler seçilirken ihtişamlı bir palet öne çıkmış: Açık tonlarla geçişi sağlanmış, siyah lakeler ile karizmatik bir hal takınmış sonunda da kırmızı ve yeşil gibi güçlü tonlarla sesini yükseltmiş bir palet...

Evin iki odasında iki ayrı salon görünümü oluşturulmuş. Kare formlu tasarlanan siyah-krom ağırlıklı salon cam tavanıyla alanda illüzyonist etki bırakmış...

Yemek odasını da içine alan salonda kırmızının cazibesi alana eklenmiş. Duvarlarda kullanılan iri çiçek desenleri, siyah ve mavi paneller de alanın gösterişli nüanslarından.

15 yaşında oğlunun odasının tam hayalindeki gibi olması için özen gösteren Güldem Hanım, doneleri vermiş ve sonucu beklemiş.

Uyku ve çalışma alanını içeren bu odada gizli bir bölme ile geçişler sağlamış. Harry Potter temalı bu oda için gizemli bir bölme oldukça yaratıcı bir fikir olmuş.

Mutfakta çok zaman geçirileceği için de mutfağn bir bölümü rahat bir koltukla doldurulmuş. Duvardan yansıyan yeşil çiçekler ve bu iddialı koltuk alana pek yakışmış.

Evimizin her odasını ve bütün detaylarını anlatmaya kalksak bu yazı hiç bitmez! Bu yüzden kalanları gözlerinize bırakıyoruz.

Fotoğrafları arasında gezinirken her odasından karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @guldem_ce

Buyurun konuk olalım.