Şimdi sizlerle İknur Hanım'a konuk oluyoruz. İstanbul Bahçeşehir'de yaşayan ev sahibimiz, ferah ve keyifli evinde bizleri ağırlıyor.

İki kız çocuğu annesi ev sahibimiz, yeni aldığı evine taşınmadan önce her detayı ince ince düşünmüş. Eve yerleştikten sonra tadilat işi kalmasın diye, kendisi de dahil herkes özenle çalışmış.

Eve yerleştikten sonra renk paleti belirlenirken 30-60-10 kuralı benimsenmiş: Yani üç ayrı rengin dengesi, oranlı dağılımla tercih edilmiş.

Geniş alanlarda beyaz ve açık tonlu gri kullanılmış. Toprak tonları ara bulucu görevini üstlenmiş. Vurgular da ahşaplar ile belirlenmiş.

Duvarlarda beyaz ve gri kulanıldığı için alan oldukça ferah görünmüş. Çıtalarla da bu ferahlığa mimari katkılar yapımış.

Mutfak geniş olunca hem adalı bir mutfak hem de alternatif bir oturma alanı aynı mekanda buluşturulabilmiş.

Bir tarafında beyaz ve ahşabın uyumunu yansıtan mutfak yer almış. Kalan kısma da ekose desenli koltuklar yerleştirilerek dekorda samimi bir atmosfer yakalanmış.

Mutfakta İskandinav stile öncelik veren İlknur Hanım, salona gelince ivmeyi country stile soğru kaydırmış. Diğer alanlar da kendine en yakışacak tazı bulmuş.

Pembe ve lilanın kardeşliği çocuk odasını sarmış. Korirorlar da sıcacık havadan nasibini almış.

Fotoğrafları arasında gezinirken ilham ve keyif alacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @ilknuroztrak 

Buyurun konuk olalım.