Şimdi sizlerle Van'a doğru uzanıyoruz. Bizi karşılayan ev sahibimiz Melek Hanım. Kendisi Psikolojik Danışman.

Mesleği gereği, evlerin insan psikolojileri üzerinde etkisinin olduğunu gayet iyi bilen ev sahibimiz kendisini yansıtan bir alan oluşturmaya gayret etmiş.

İşten döndüğünde dinlenebileceği, etrafa baktıkça içine sinmeyecek detayların bulunmayacağı bir dekor oluşturmak için gerekenleri yapmaya başlamış.

Tarz olarak modern stili referans alan Melek Hanım, ortamın sıcak görünmesini de istemiş. Tam da bu noktada rustik esintileri de alana dahil ederek aradığı çözüme ulaşmış.

Ev sahibimiz için önemli olan kriterlerin başında evn ışık ayarı gelmiş. Akşamları ortamı iyi bir şekilde aydınlatacak avizeler tercih edilmiş. Gündüz ise pencereler gün ışığını rahatça alabilmek adına özgür bırakılmış.

Evin merkezinde çift taraflı şömine kullanılmış. Bunun nedeni de hem yemek yerken hem de koltukta keyif yaparken aynı ısıyı alabilmek!

Beyazın ferahlık kattığı mutfak, içinde bir adayı barındırmış. Ektra masa ve hazırlama bölümü olarak görev yapan bu ada, taburelerle desteklenmiş.

Rustik stile dair detayların net bir şekilde göründüğü mutfakta siyah ankastre ve hasır görünümlü katlamalı perde ile ortama sıcaklık katılmış.

Yatak odası ve banyolarını da bizimle paylaşan ev sahibimiz, bu bölümlerde de doğal ışığı almaya özen göstermiş. Bu yüzden yatak odası çok kalın perde ile kaplanmamış. Banyo da jaluzi perde ile mahremiyet kazanmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz karelerle buluşacağınız evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @mellshomee 

Buyurun konuk olalım.