Şimdi sizlerle iç mimar Burcu Zeydanoğlu'nun evine konuk oluyoruz. Mersin'de yaşayan Burcu Hanım, kendi evinde bizleri ağırlıyor.

Profesyonel hayatını başarıyla sürdüren mimarımız hem kendi evinde hem de yaptığı projelerde kişileri yansıtan ortamlar oluşturmaya özen gösteriyor.

"Sahibiyle bütünleşen mekanlar oluşturmak istiyorum çünkü o şekilde bir enerji aktarımı gerçekleşiyor" diye belirten Burcu Hanım, bu sözleriyle amacını gayet iyi bir şekilde özetliyor.

Konuk evimizde de varlığını hissettiren kişisellik etkisi, farklı tarzların buluşmasıyla daha görünür olmuş.

Eski- yeni, modern ve klasik buluşmasının yansıtıldığı evde, ortama karakter kazandıran her şey sanatla taçlanmış.

Alana estetik açıdan çekicilik katan tablolar, mermer objeler ve Burcu Hanım'ın tasarımları dekorun kendine has tavrında oldukça belirleyici etmenlerden...

Renk paletinde geniş alanları nötrlere veren ev sahibimiz vurgu detayları sonbahar tonlarıyla oluşturmuş: Bej, gri ve vizon büyük parçalarda kullanılmış. Vurgu detaylar da kiremit ve hardal tonlarıyla canlanmış.

Farklı tarzlara ve zamanlara ait parçaları birleştirerek zamansız bir dekor oluşturmak isteyen Burcu Hanım, modern tasarıma sahip koltuklarını nostaljik esintilere sahip masa ve sandalyelerle birleştirmiş.

Mutfağı, kış bahçesi ve sürpriz kareleriyle de buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @bzeydanoglumimarlk

Buyurun konuk olalım.