Şimdi sizleri içinde binbir fikir barındıran bir eve götürüyoruz. Instagram'la haşır neşir olanların tanıdığı @dizaynoloji evine...

Akdeniz'e karşı bir evde yaşayan Önder Bey, tasarım konusunda birçok kişiye fikirler vermek istemiş. İlham kaynağı olma amacıyla çıktığı bu yolculuğunda da işe bizzat kendi eviyle başlamış.

Önder Bey için tek bir tarza bağlı kalmak, diğer tarzlara haksızlık olarak karşılanmış. Bu yüzden dekorun genelinde eklektik bir atmosfer oluşturulmuş.

Bir evin şeffaf olması gerektiğini düşünen ev sahibimiz, kapıları kullanmayı reddetmiş. Bunun yerine ortama natürellik ve modern bir tavır kazandıran cam ve ahşap seperatörleri tercih etmiş.

Açık konsept tasarlanan evde genel olarak simetri ve kontrast ilkelerine uyularak hareket edilmiş: Birbirine zıt renkler, formlar ve dokular uyumlu bütünü yaratmak için bir araya getirilmiş.

Sahibinin "keyifhane" olarak tanımladığı ev; lacivert, indigo mavisi, antrasit ve klasik mavinin renk geçişlerine zemin sağlamış.

Birbiri içine geçen koyu tonlar eve çekici bir görünüm katarken vurgularda kullanılan canlı renklerle de uyumlu kombinler ortaya çıkarmış.

Her odasından karelerle buluşacağınız evimizi anlatmaya kalksak yazı uzar da uzar... Bu yüzden kısa tüyolar verip detayları da gözlerinize bırakalım.

Evimizi gezerken ortama derinlik katan şık aynalarlarla, oda içinde oda şeklinde tasarlanan yatak odasıyla, ince detayları barındıran banyoyla ve şahane manzaraya karşı duran bir balkonla karşılaşacaksınız. 

Her detayı dikkatle incelemenizi öneririz. Sizleri çok meraklandırmadan artık başlayalım evimizi gezmeye.

Hadi buyurun.