Şimdi sizleri çok beğeneceğinize emin olduğumuz bir evle buluşturuyoruz. Ev sahibimiz Aylin Hanım. Kendisi Hollanda'da yaşıyor ve bizi ağırladığı bu eve ailesiyle birlikte 2 yıl önce taşınmış.

Bir kız annesi ev sahibimiz eve ilk yerleştiğinde eşi ile birlikte büyük odayı kızlarına vermeyi kararlaştırmış. Amaç, çocuklarının rahatça içinde oyunlar oynayabileceği bir alan sağlamak.

Çocuk odası belirlendikten sonra sıra, dekoru şekillendirmeye gelmiş. İskandinav stili benimseyen Aylin Hanım, evin her köşesini referans aldığı stil ve kendi zevkine göre oluşturmuş.

Profesyonel destek almadan bütün evi dekore eden ev sahibimiz, açık konsept tasarlanan alt katta pastel tonları ve ahşap materyalleri bir araya getirmiş.

Üç farklı alanın tek çizgi üzerinde bir görünüm sergilediği bu alanda, salon ve mutfak arasında kullanılan yemek masası ve sandalyeler alt katın seperatörü görevini almış.

Her duvarda farklı bir tasarım uygulayan ev sahibi, bazı duvarları boyalarla bazılarını da desenli kağıtlarla güzelleştirmiş.

Renkler ve desenler dışında evde kullanılan farklı tasarımlar da dekora cazibe katmış: Mutfakta kullanılan sedir, yatak odasındaki mobilyalar ve daha birçok parça...

Her odasından kareler ve sürpriz köşelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @okermint

Buyurun konuk olalım.