Şimdi sizlerle Bolu'ya uzanıyoruz. Ziyaret nedenimiz belli ev görmek: Gülsüm Hanım'ın rustik ve İskandinav ruhundan esinlenen evini...

Hemşire olan ev sahibimiz, yoğun mesailer yaptığı mesleğinin yorgunluğunu atabileceği bir ortam oluşturmak istemiş. Bunun için de sadece gözüne güzel görünen parçaların yer aldığı bir dekor oluşturmuş.

"En çok sevilen" kontenjanından yer kapan vintage objeler salonun her tarafına yayılmış. Yaşanmışlıkları yansıtan bu detaylar, büyük parçalardan rol çalmış.

Kitaplık ve yemek masasıyla İskandinav esinlerin buyur edildiği salonda, duvarları süsleyen otantik objeler, ahşaplar ve bitkilerle de rustik çağrışımlar yapılmış.

Rustik ve İskandinav tarzı mutfağına da yansıtan Gülsüm Hanım, beyaz ve siyahın kontrastından oluşan bu alanda, sıcaklık yayacak hasırları kullanmış. Geometrik desenli halı ve tavandan yansıyan sıva üstü spot aydınlatmalar da mutfağın modern parçalarından...

Yatak odasını da bizimle paylaşan ev sahibimiz, bu odada İskandinav stilinin dinginliğini olduğu gibi yansıtmış: Beyazın geniş alanları kapladığı bu alan, huzurlu uykular için kaçınılmaz!

Fotoğrafları arasında gezinirken çok seveceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Iınstagram adresi: @namli.ev

Buyurun konuk olalım.