Şimdi sizlerle gösterişli bir eve konuk oluyoruz. Bizleri dekoruna buyur eden Erva Hanım, Ankara'da yaşıyor.

Evine taşınalı daha 5 ay olan ev sahibimiz, bu alanda art deko stilin görünür olmasını istemiş.

Altın rengine karşı daha önce mesafeliymiş Erva Hanım. Ama yeni eve gelince artık bir şans vereyim demiş ve birçok detayı altın yansımalarıyla süslemiş.

Aydınlatma ve duvar dekorlarının göze çarptığı evde, bütün tavanlar önce spotlarla donatılmış. Sonra da göz alıcı avizeler yerini almış.

Hemen hemen her odanın duvarını kaplayan çıtalar, dekorun mimari bir etki kazanmasını sağlamış. İçindeki tablolarla birlikte yaratılan kalite algısı da işin cabası!

Beyaz ve nötr tonların oluşturduğu ferahlığı seven ev sahibimiz, zaten geniş olan evini bu şekilde daha çok ferahlatmış.

Açık renk tonlarına eşlik eden mavi renk, salonda petrol tonundan belirmiş. Diğer alanlarda farklı bir tonuyla yer almış.

Zamanın çoğuna ev sahipliği eden mutfakta ise beyaz, siyah ve altın üçlüsü alanı güzelleştirmiş. Fonksiyonel bir yarım ada, mutfak masası ve zarif sandalyelere sahip olan bu alan, görülmeye değer!

Fotoğrafları arasında gezerken her detaya dikkatle bakacağınız bir evle buluşturuyoruz sizi. Ama karelere geçmeden önce şuraya bırakılacak bir notumuz var: 

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @erva_ile_bifikir 

Buyurun konuk olalım.