Ankara'da yaşayan Karolina hanım, aslen Polonyalı; ancak senelerdir eşi ve kızı ile beraber Türkiye'de yaşıyor. Aynı zamanda çalışan bir anne, kurumsal bir firmada danışmanlık yapıyor.

Karolina hanım, Türkiye'deki yaşama oldukça iyi adapte olmuşsa da, dekorunda kendi tarzını çok başarı ile yansıtmış. "Çalışan bir anne olunca, eve geldiğinizde en büyük beklentiniz, kendinizi rahat, mutlu ve konforlu hissedebileceğiniz bir mekana dönmek oluyor; ben de evimde böyle bir ortam oluşturmaya çalıştım" diyen ev sahibimiz, ne çok sade, ne de çok süslü, sıcacık bir ev dekore etmiş.

Mobilyaların büyük bölümü Ikea'dan, bu da İskandinav esintisini eve kendiliğinden getiriyor. Ancak ev sahibimiz, çok sevdiği bu stile kendinden de bir şeyler katmış. Aksesuarlarında, abartıdan uzak, düz hatlı, fazla desen taşımayan parçalar tercih ediyor. Her oda için 3-4 renk kombinasyonunu belirlemiş, bu renklerin dışına çıkmamaya azami özen gösteriyor. "Dekorumda en keskin olduğum konu, uyum.. Bir şeyi çok beğensem de, odanın stili ve renklerine uyum sağlamıyorsa, katiyen evime almıyorum." diyor.

Abartıdan uzak ve modern çizgide bir ev dekore eden Karolina hanım, ana rengi olan beyaz ve griye eşlik eden, pudra pembe, kırmızı vurgularla çok sıcak ve tatlı bir görünüm elde etmiş. Dekorasyon maceralarını da Instagram hesabında paylaşıyor, gezimizin sonunda göz atmayı unutmayın. Buyrun Ankara'ya, bu güzel eve beraber konuk olalım..