Şimdi sizleri dekorasyon işinin her aşamasında tecrübesi olan biriyle tanıştırıyoruz. İç mekan tasarımcılığı yapan ve mobilya sektöründe yeteneklerini sergileyen Şeker Hanım, kısa süre önce inzivaya çekilmiş.

İnziva dediysek de aslında durum çok da öyle olmamış. Şeker Hanım, bu süreçte hem yeni kazandığı inşaat mühendisliğine odaklanmış hem de ikizlerine daha çok zaman ayırmış.

Dekorasyona aşkla bağlı olan ev sahibimiz, evinde özgün bir ruh oluşturmaya önem vermiş. Bu yüzden de tek bir tarz yerine birçok stili karıştırmış.

Salon, her tarzdan bir parça alarak eklektik bir tavır kazanmış. Mutfak ise daha çok country rüzgarıyla serinlemiş. Antre ve banyo da art dekonun kırıntılarıyla karakterini kazanmış.

Salon için seçilen modern chesterfield koltuklar, art dekodan esinlenmiş orta sehpa ile tamamlanmış. Ayna kaplama ile ortama aydınlık hava katan bu parça, farklı tarzların geçişine de iyi bir örnek olmuş.

Salonun odak merkezi olarak tv arkasındaki duvarı seçen Şeker Hanım, bu bölümü çıtalarla zenginleştirmiş: Çıtaların mimari dokusuna, grinin modern sesi karışmış.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfak country stile her detayıyla teslim olmuş: Beyaz dolapların kullanıldığı bu alanda shaker kapaklar, lukens ayaklar ve sonsuz zarafet olması gerektiği gibi yerini almış.

En az salon ve mutfak kadar özenle dekore edilen antre ve banyo da, ev sahibinin kendine has ruhunu ortaya çıkarmış

İlham alacağınız tasarımları ve sürpriz köşeleriyle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @candyyyhome 

Buyurun konuk olalım.