Şimdi sizlerle Antalya'ya uzanıyoruz. Kaş'ta yaşayan ev sahibimiz Doğa Hanım, İstanbul'dan sukunete kaçış yapmış.

Eşi ile birlikte Kaş'ta turizm sektöründe faaliyet gösteren ev sahibimiz, ferah ve bir o kadar da sıcak bir atmosfer oluşturmuş.

Orta büyüklükteki bahçeli ev, doğanın tam içinde bir huzur mekanı. Evin iç dekorasyonu da konumuna yakışır natürellikte!

Tarz olarak İskandinav stilden esinlenilen evde, açık ve nötr tonlar hakimiyet kurmuş. Açık renklere hareket katma görevi de yeşil ve tonlarına verilmiş.

Uyumlu renk paletinin doğal tonlarını da unutmamak lazım: Evdeki her tasarımda kullanılan ahşap materyal en doğal haliyle dekoru ısıtmış.

Açık konsept tasarlanan evde salon, mutfak ve antre sadece mobilyalarla birbirinden ayrılmış. Bütün alanların kesişimi olan yemek masası da evin hem seperatörü hem de ortak paydası olmuş.

Fonksiyonel tasarımları çok seven Doğa Hanım, salonda bunu net bir şekilde göstermiş. Alanın odak noktası olarak kullanılan büyük ayna, aynı zamanda içinden televizyon çıkan bir ünite.

Aynanın tam karşısındaki duvarda beliren yeşil renk, ona karakter kazandıran French House tablo ve salonun kişiliğini oluşturan hasırlar...Hepsi ortamın özgün dokunuşlarından!

Yeşil panelli yatak odası ve tüm alanlarından sürpriz karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @dogaaktancan

Buyurun konuk olalım.