Şimdi sizlerle Seda Hanım'a konuk oluyoruz. Adana'da yaşayan ev sahibimiz, country ruhlu evinde bizleri ağırlıyor.

Ev sahibimiz kendini daha çok bohem stile yakın görse de evi country esintiler sarmış: Balkon dışındaki her alan countrynin zarafetiyle dekore edilmiş.

Bizi ilk karşılayan alanlardan biri olan salon, hem geçmişi yansıtmış hem de bugünü: Bir yandan yaşanmışlık hissi veren otantik ayrıntılar kullanılmış öte yandan da günümüzün tasarımları.

Renkleri çok seven Seda Hanım, oldukça uyumlu bir palet oluşturmuş: Ekru ve hardal renklerinin uyumuna çok küçük detaylarda turuncular eşlik etmiş. Kahverengiler de natürel sıcaklığı yansıtmış.

Salonun merkezinde kullanılan chesterfield kanepeler iki ayrı renkten seçilmiş. Tamamlayıcı olarak kullanılan parçalar da acı kahve tonlu ahşaplarda kendini göstermiş.

Dekorda otantik bir etki yaratan taş duvar, salonun odak noktası olarak kullanılmış. Bu etkiyi pekiştiren balıksırtı parkeler ve masif ahşaplar da, countrye katılan rustik esintiler olmuş.

Salonu dışında mutfak, yatak odası ve balkonunu da bizimle paylaşan Seda Hanım, bu alanlarda da sürprizli köşeler oluşturmuş.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @derinsedademir

Buyurun konuk olalım.