Her dekorunu hayranlıkla izlediğimiz, bir balkondan daha ne yapılabilir dedikten sonra, yine de bizi şaşırtan dekorları üretmeyi başaran, Esra hanımın (nam-ı diğer Tembelgiller) şimdi de evine misafiriz..

Ev sahibimizin evini dekore ederken amacı, zamansız bir ev dekore etmek olmuş. "Çabuk sıkılan ve değişimi çok seven biri olunca, mobilyalarımı olabildiğince sade ve her şeye uydurulabilir seçerek, düşük maliyetle evimde yenilikler yapmayı seviyorum" diyen Esra hanım, bu değişimleri planlıyor, üzerine kafa yoruyor, bazen paint'te çiziyor ve sonunda hayata geçiriyor. Yani çok keyifli ve ciddi bir işten bahsediyoruz..

Değişimler genelde, minderler, aksesuarlar ve duvar dekorlarında kendini gösteriyor. Trend desen ve renkler, bazen bir posterde, bazen de minderlerde dekora ekleniyor. Beyazın ağırlığındaki oturma odası, kahve-mavi uyumlu salon, altın yatak odası ve bir de güzel balkondan fotoğrafların yer aldığı bu paylaşımımız sonunda, Esra hanımın balkon dekorlarına da göz atmayı unutmayın.. Sözü uzatmadan, buyrun Esra hanıma konuk olalım..