Zarif detayların nostaljik şekilde sunulduğu bir eve konuk oluyoruz. İki katlı bir evde yaşayan ev sahibimiz Melike Hanım, yoğun tempoda çalışan bir doktor. Bu yüzden evine gelince huzur bulacağı bir ortam istemiş.

İnce işçilikli masif ahşapların damga vurduğu bir ev burası! Geçmişten bu yana varlığını koruyan ahşap mobilyalar, ev sahibimizin en çok sevdiği detaylardan...

Antika eşyaların yoğun kullanıldığı evde her şeyden önce alanın ruhu önemsenmiş: Klişe mobilyaların yer aldığı birbirine benzeyen evlerden uzak bir atmosfer istenmiş.

Salonda kullanılan koltuklar nötr ve toprak tonların ortaklığını yansıtmış. Ortama yaşanmışlık katan ahşap kitaplık ve sehpalar da uyumlu hali natürellikle tanıştırmış.

El işçiliği ürünlere oldukça meraklı olan Melike Hanım, zeminleri kaplayan her halıda bu sevgisini göstermiş. Etnik desenlerin sergilendiği el yapımı halılar sadece zeminde de kullanılmamış. Salon duvarı da bu zarafetten nasibini almış.

Her odası aynı ince zevk ile dekore edilen evde, antika parçalar günümüze göre yorumlanarak başarılı bir şekilde kullanılmış.

Birbirinden ilgi çekici köşelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Sorusu olanlar için ev sahibimizin Facebook adresi: Melike Betül Öğütmen 

Buyurun konuk olalım.