Şimdi sizlerle mevsimlere göre değişen bir eve konuk oluyoruz. Rutini pek sevmeyen ev sahibimiz Sultan Hanım, dekorunda her daim yeni görüntüler oluşturanlardan.

Yurt dışında yaşayan ev sahibimiz, dekoruyla uğraşırken kendisine mevsimleri referans almış: Yazın dekorda pembelerin sesi yükselmiş, kışında gri ve toprak tonları işe dahil olmuş.

Evde kullanılan büyük parçaları açık renk tonlarında seçmş ev sahibi! Ekru tonlarındaki köşe koltuk, üstüne gelecek her renk için olabilecek en uygun zemin!

Uzun koridor tipi uzanan salonun bir tarafında favori köşe koltuk yer almış. Salonun diğer ucu da tv ünitesi ve yemek alanı için ayrılmış.

Yemek bölümünde kullanılan pleksi sandalyeler ve masayı tam tepeden aydınlatan sarkıtlar da ortamın keyifli halini pekiştirmiş.

Aydınlık bir görünümü seven Sultan Hanım led aydınlatmalar, fenerler ve mumlardan fazlasıyla yararlanmış.

Sadece salonda değil evin her alanında dönemsel değişiklikler yapılmış. Yatak odası bazen griye dönmüş bazen de mora. Mutfak da alana dahil edilen çiçekler ve aksesuarlarla ferah nefesini almış.

Evin içinde gösterdiği özeni dışarı da taşıyan Sultan Hanım, paletlerden yaptığı otrma köşesini bir loca gibi süslemiş. Paletlerden sarkan beyaz tüller, yeşil zeminle buluşunca da seyirlik bir manzara oluşmuş.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz köşelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homesultann

Buyurun konuk olalm.