Şimdi sizlerle Balıkesir'de sevimli bir eve konuk oluyoruz. Evimizin sahibi Sevcan Hanım, işini çok seven bir akademisyen. İşi dışında sevdiği şey ise dekorasyon!

Dubleks evinin her alanıyla bizzat ilgilenen ev sahibimiz, country ve rustik stillerin sıcaklığını evine yansıtmak istemiş. Birbirine benzeyen sıkıcı evlerdense içinde huzurla yaşayacağı bir evi ortaya çıkarmaya çalışmış.

Sevcan Hanım istediği alanı oluşturmak için ilk etapta sevdiği renklere başvurmuş: Gri ve beyaz gibi temel tonlar, yanına canlı dokunuşları almış. Kırmızı, sarı, turuncu ve yeşil gibi renkler vurgu detaylardan seslenerek dekora etkilerini yaymış.

Renklerden sonra sıra seçilecek mobilyalara geldiğinde en çok konfor aranmış. Temizlikte kolaylık sağlayan yerden yüksek kanepeler ve uzanma bölümü de olan köşe koltuk, istenen rahatlığın taşıyıcıları...

Rustik ve country stillerin çok sevdiği ahşaplar dekorun her alanına yayılmış. Ortama neşe katan desenler de evin birçok noktasında yerini almış.

Sevcan Hanım'ın zaman geçirmeyi çok sevdiği balkon da, ev sahibinin zevkli seçimleriyle güzelleşmiş: Oldukça samimi bir görünüm kazanan bu alan, kahve sohbetlerinin ayrılmaz bölümü.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Sorusu olanlar için ev sahibimizin Iınstagram adresi: @mylittlepatiohouse 

Buyurun konuk olalım.