Şimdi sizlerle Sema Hanım'ın evine konuk oluyoruz. Dekorasyon ve düzen konusunda oldukça ilgili ev sahibimiz, yurt dışındaki evinde bizleri ağırlıyor.

Evinde sürekli değişiklikler yapan ev sahibimiz, bazen mobilyaların yerini değiştiriyor bazen de küçük parçalarla alana yeni bir görünüm kazandırıyor.

Modern boho stilin öne çıktığı evde, renk olarak çok canlı tonlar seçilmemiş. Zaten buna gerek de yok!

Gri ve tonlarının öne çıktığı renk paleti, açık renklerle dengelenmiş. Ahşabın sıcaklığını yansıtan kahverengi tonları da gelince oldukça uyumlu bir ortam oluşmuş.

Dekor için seçilen mobilyaların konforlu olması temel kaide! Ama bunun yanında tasarımlar da önemsenmiş: Keskin hatlara sahip büyük parçalar kıvrımlı hatlarla harmanlanarak alanda kontrast etki sağlanmış.

Konfor ve uyum konusunda istediğine ulaşan ev sahibi, dekorunda biraz da ışıltı istemiş. Duvarlarda kullanılan ayna ve detaylardaki pirinç ışıltılarıyla bu istek de yerine gelmiş.

Bahçesinin bir köşesini kafe konseptine dönüştüren Sema Hanım, bu bölümde sıcacık bir ambiyans yakalamış: Hasır, rattan ve ahşapların harmanlandığı bu köşe ev sahibinin favori alanlarından...

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homebysema_ 

Buyurun konuk olalım