Şimdi sizlerle Sibel Hanım'ın evine konuk oluyoruz. 3 kız annesi ev sahibimiz zamanın çoğunu çocuklarıyla ilgilenerek geçiriyor. Arta kalan zamanlarda da çok sevdiği dekorasyon işlerine koyuluyor.

Açık renkleri güçlü tonlarla öne çıkarmayı seven ev sahibimiz, dekorunun baskın rengi beyazı iddialı parlament mavisi ile canlandırmış.

Salonun merkezinde yer alan parlament mavisi köşe koltuk dekorun yıldız parçası. Bu koltuğu tamamlayan minimal tamamlayıcılar da alanın pekiştireçleri...

Ortamın ayrı bir kısmında oluşturulan yemek bölümü de modern stilin etkisi altında! Gri sandalyeler ve beyaz mermer görünümlü masa, salonun şıklığını olduğu gibi devam ettirmiş.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfak, siyahın karizmasıyla donanmış. Siyah ve ahşabın uyumuyla renklenen bu bölüm, modern stilin yansıdığı tasarımlardan.

Kulpsuz mutfak dolaplarının kullanıldığı bu mutfakta oldukça işlevsel fikirler de öne çıkmış. Mutfak dolaplarının üstünü depolama alanı olarak kullanan Sibel Hanım, ahşaptan yapılmış raflarla genel görünümü sürdürmüş.

Salon ve mutfak dışında evin diğer alanlarını da paylaşan ev sahibimiz, her bölümde aynı özeni göstermiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken keyif alacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homedecorsibel 

Buyurun konuk olalım.