"Bir koltuğun yeri bile değişince mutlu olanlardanım." Ordu'da yaşayan ev sahibimiz dekorasyona olan ilgisini kısaca bu cümle ile açıklıyor.

Dekorasyon konusuna bu denli ilgi duyan ev sahibimiz, evinin her köşesiyle bizzat ilgilenmiş: Tarzından rengine kadar her detayı kendi istediği gibi yapmış.

Gamze Hanım dekorunda özgür takılmayı sevenlerden. Bu yüzden tam olarak bir tarza bağlı kalmamış. Farklı tarzlardan sevdiği parçaları aynı çerçevenin içinde buluşturmuş.

Bir yandan modern stil kendini göstermiş diğer yandan da daha rustik esintiler. Hepsinin birbiriyle oluşturduğu uyum da genele yansımış.

Renk konusunda da aynı tavrını sürdüren Gamze Hanım, "şu renk şuna yakışır" klişelerini devre dışı bırakmış.

Önce sevdiği canlı pembe tonunu almış, onu dengelemek için araya pudra pembe eklemiş. En sonunda da dekorun sıcaklık ayarını natürel ahşaplarla yapmış. Gayet de iyi olmuş.

Salonla doğrudan bağlantısı olan amerikan mutfak ise evin en sakin alanı! Beyaz ve siyahın buluştuğu bu bölümde ferahlığın ayak sesleri duyuluyor.

Evin genelinin aydınlık görünmesini sağlayan mutfak, araya giren siyah kontrastlarıyla birlikte sıkıcılıktan da kurtulmuş.

Mutfak ve salon arasında duran yarım ada, bu iki bölümü birbirinden hem ayırmış hem de ortak payda görevi görmüş.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz köşelerle karşılaşacağınız karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @bi_gamze_ 

Buyurun konuk olalım.