Şimdi sizlerle yeni br ev görmesine gidiyoruz. Yıllar önce eski evine de konuk olduğumuz ev sahibimiz yeni bir eve taşınmış. Biz de soluğu bu yeni evde aldık.

Konuk evimizde bizi ilk karşılayan alan salon. Modern rustik stilin kendini gösterdiği bu bölüm hem şık hem sıcak!

Birbirine yakışan renkleri iyi biliyor ev sahibimiz. Salonda kullandığı renk paleti de bunun kanıtı: Yeşil ve vizon büyük parçaları kuşatmış. Vurgu detaylardan da turuncu ve bronzlar yansımış.

Ortamın ruhuna ayak uyduran ahşap tamamlayıcılar da unutulmamış tabi. Orta sehpada kendini gösteren masif ahşap diğer tamamlayıcılarda daha endüstriyel bir tarzda öne çıkmış.

Salonun son dokunuşlarını da duvar dekorları ve avizelerle yapan ev sahibimiz, bu bölümlerde kullandığı parçalarla alanın ilgi çekiciliğini arttırmış.

Salonun yemek bölümü de ayrı bir alanmış gibi dekore edilmiş. Tarz olarak modern rustikten uzaklaşan bu bölümde kullanılan kafes berjerler dekorun yıldızı olmuş.

Evin salon dışındaki alanlarında tarz değişmiş ama şıklık aynı kalmış. Bir odada özel tasarımlar öne çıkmış başka odada da işlevsellik...

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanlarından da karelerle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @aysuka_asn

Buyurun konuk olalım.