Şimdi sizlerle biraz uzaklara gidelim. İsveç'te yaşayan ev sahibimiz, modern tasarımların dıştan içe her alanı kuşattığı evinde bizleri ağırlıyor.

İnşaat mühendisi ev sahibimiz ve kendisiyle aynı mesleği yapan eşiyle evlendiğinde arsa alıp bir evi sıfırdan yaptırmış. Ev yapım sürecinde işleri olduğu için sürece dahil olamamışlar ama fikirlerini de eksik etmemişler.

Geniş bir arsa sahibi olunca yapılacak ev konusunda da her şey daha kolaylaşmış: İşine güvenilen bir mimar ödül alan bir tasarımla evi ortaya çıkarmış. Arsanın boş kısımları da oyun evi ve bostan olarak kullanılmış.

Evin dışına çok takılınca içini anlatmayı unuttuk sanmayın! İç kısımda da tıpkı dış cephede görülen modern esintiler alanı kuşatmış.

Renk olarak nötrleri kullanan ev sahibimiz, grinin tonlarını ve bej rengini ön plana çıkarmış. Ortamda kullanılan vurgu toprak tonları ve yeşil bitkiler de renk paletinin tamamlanmasını sağlamış.

İki çocuk annesi ev sahibimiz dekorasyonunda onların yaşam alanına ayrı bir önem vermiş. Çocukların bahçede oyun evi olduğu için odalarının içini oyuncaklardan çok daha eğitici materyallere ayırmış. -Tabi ortamın eğlenceli görünmesi koşuluyla-

Size anlattığımız kısımları dışında sürpriz alanlarla da karşılaşacağınız evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @nybygge_yelda 

Buyurun konuk olalım.