Şimdi sizlerle Ankara'ya uzanıyoruz. Yeni evli ev sahibimiz Zeynep Hanım, sade şıklığı ön plana çıkardığı evinde bizleri ağırlıyor.

Evleneli daha 2 ay olan ev sahibimiz, dekorunu oluştururken "azlıktan" yana tercih yapmış. Fazla eşya ile kalabalık bir görüntü oluşturma yerine, gereken parçalarla huzuru yakalamayı seçmiş.

Evde bizi karşılayan ilk alanlardan biri olan salonda, açık renk tonlarının hakimiyeti mevcut. Açık tonlarla ferahlayan bu alana iliştirilen pudra sandalyeler de salonun hareket noktaları.

Renk konusunda risk almayan ev sahibi seçtiği tasarımlarla da bu özelliğini devam ettirmiş: Ortama spor şıklık katan köşe koltuk ve onu tamamlayan minimal parçalarla alanı tamamlamış. Gayet de başarılı olmuş.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfak da en az salon kadar sade ve şık bir görüntüyle bizi karşılıyor. Beyazın baskın haliyle renklenen bu bölüm, detaylardaki siyah kontrastlarıyla hareketlenmiş.

Mutfağın bir kenarına yerleştirilen yuvarlak masa ve eames sandalyeler de hem mutfağın eksiğini kapatmış hem alana sıcaklık katmış.

Geometrik desenli halısı ve diğer aksesuarlarıyla tamamlanan mutfak, Zeynep Hanım'ın ince zevkinin de güzel bir yansıması olmuş.

Fotoğrafları arasında gezinirken her odasından karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @zepslife

Buyurun konuk olalım.