Beyazlardan, krem tonlara geçişin pembenin yumuşak ve zarif nüanslarıyla tamamlandığı Aylin hanımın Fransız kır evi (country) stilinin hakimiyetindeki evinden herkese merhaba.. Aylin hanım 2 senelik evli, bir hukuk bürosunda çalışıyor, dekorasyondan ise çok keyif alıyor..

"Bir şeyleri boyayıp değiştirmek, dekoratif objelerle oynamak, hiç bir şey yapamazsam, bazen sadece evin modelini değiştirmek bile bana büyük keyif veriyor." diyen ev sahibimiz evini; her odası için kafa yorarak, uzun sürede ve süreçten çok keyif alarak dekore etmiş. Hala da yapmak istedikleri var, ancak acele etmeden, zaman içinde tamamlamayı planlıyor.

Metrekare olarak geniş olmayan ve yanlış seçimlerle yerleşim sorunları oluşturabilecek ev, Aylin hanımın doğru dekor tercihleriyle ferah ve geniş bir görünüm almış. Mobilyalarda abartısız, ince hatlı tercihler kendini gösterirken, kullanılan renkler ve dekoratif objelerin zenginleştirdiği evin tamamında alımlı ve samimi bir hava hakim.. Evin her bölümünde pembe nüanslara yer veren ev sahibimiz; kullandığı tonlarla yatak odasında hayalperest, banyoda cıvıl cıvıl, salonda ise oturaklı ve zarif bir görünüm yakalamış.. Şimdilik susalım, resim detaylarında konuşalım. Hadi beraber Aylin hanıma konuk olalım..