Şimdi sizlerle uzak diyarlara doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu seferki konuk evimiz İsveç'ten. Uzun yıllardır orada yaşayan Süheyla Hanım, İskandinav esintilerine Türk dokunuuşları kattığı evinde bizleri ağırlıyor.

Ev sahibimiz evini dekore ederken tam bir tarza bağlı kalmadan hareket etmiş. Sevdiği tasarım ve materyalleri kullanarak kendine has alanlar oluşturmuş.

Evin salonunda füme, kırmızı ve beyaz tonlarını öne çıkarmış. Arada da altın şıklığını yansıtarak salona çekicilik kazandırmış.

Süheyla Hanım için altın dokunuşları her alanda önemli! Salondaki detaylarda beliren gold ışıltılar, mutfakta da yerini kapmış.

Berjer ve sandalyelerin yerine baktığınızda hepsinin pencere kenarına çok yakın durduğunu görürsünüz. Bunun nedeni de ev sahibinin manzaraya olan tutkusu. -Evin manzarasından kuzey ışıklarının yansımasının görüldğünü düşününce bu konuda ne kadar haklı olduğunu anlayabiliriz-

Ahşap materyalin natürelliği de unutulmamış konuk evimizde. Salon mobilyalarında ve mutfağın hemen hemen her köşesinde ahşap en doğal haliyle kullanılmış.

Tavanları süsleyen iddialı avizeleri, her pencere önünde duran çiçekleri ve sürpriz detaylarıyla sizleri karşılayan bu evimize dikkatle bakmanızı öneririz.

Fotoğraflarla sizi buluşturmadan önce şuraya bırakılacak bir notumuz var:

Sorusu olanlar için ev sahibimizin Facebook adresi: Suheyla Oz Taş 

Buyurun konuk olalım.