Sahil kasabasına kaçmak birçoğumuzun hayali değil mi? İşte şimdi konuk olacağımız ev hepimizin hayali olan bu durumun gerçeğe dönüşmüş hali!

Bizleri evinde ağırlayan Ayşegül Hanım, uzun yıllar İstanbul'da çalışmış. Emeklilik vakti gelince de hemen Datça'ya kaçmış.

Cennet gibi doğaya sahip Datça'da, sahil kenarı bir eve yerleşmekle başlamış sefa günleri. Manzarası ve ortamı yeterince güzel olan ev, zevkli sahibinin dokunuşlarıyla almış başını gitmiş.

Tarz olarak coastal ve country stillerden esinlenmiş ev sahibi. Mavi ve beyaz baş rolde kalmış, diğer açık renkler de her köşede hazır bulunmuş.

Ev keyif mekanı, doğal olarak da konfor her şeyden önemli! Dekorun genelinde kullanılan yumuşak hatlı pofuduk mobilyalar bu konuda işin yükünü üstlenenlerden...

Natürel materyaller, sahildeki sevimli evde olmasa olur muydu? Beklendiği gibi dekorun tamamlayıcı bütün detaylarında ahşaplar kullanılarak alana sıcaklık katılmış.

Yatak odasında kullanılan yatak başlığı, mobilya detayları ve duvarda yer alan birçok obje ahşabın en doğal haliyle dekora renklerini katmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz köşelerle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @sahildekiev 

Buyurun konuk olalım.