"Dekorasyon aşığıyım" diyen Tuğba Hanım'ın konuğuyuz. İki çocuk annesi ev sahibimiz, sil baştan yenilediği evinde bizleri ağırlıyor.

Şu anki evine taşınalı daha bir yıl olmamış ama yapılan değişiklikler almış başını gitmiş: Evin her tarafı yenilenmiş. Tuğba Hanım'a has detaylar evin ruhunu ortaya çıkarmış.

Modern ve rustik stillerin harmanlandığı salon, nötr ve canlı renklerle karakter kazanmış. Bej ve vizon tonlarının hakim olduğu bu bölümde, sarı ve yeşil vurgular alana hareket katmış.

Salonun odak noktasında yer alan kanepe, alanın en konforlu parçası. Pofuduk formu ve renkli kırlentleriyle alana sıcaklık katan bu parça, oldukça da şık bir tasarıma sahip!

Oturma bölümü tamamlanan salonun diğer tarafı da yemek için ayrılmış. Natürel materyallerin kullanıldığı bu bölümde, alanın sıcaklık ayarı biraz daha arttırılmış.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfak u-tipi plana sahip. Alan olarak çok geniş olmayan bu bölüm, siyah ve beyazın kontrastıyla çekicilik kazanmış.

Tuğba Hanım'ın dekor ve düzen işlerini çok sevdiğini söylemiştik! Bunun en güzel kanıtı da evdeki tüm köşeler. Her alan için ayrı bir özen gösteren ev sahibimiz, içine sinmeyen hiçbir şeye evet dememiş.

Evin antresi, holü ve terası tamamen sevilen parçalarla donatılmış. Renkler ve objeler de genel kompozisyona uyum sağlamak için yerini almış.

Fotoğrafları arasında gezinirken ilham alacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @tugbagltn 

Buyurun konuk olalım.