Şimdi sizlerle Ttrabzon'a uzanıyoruz. Ev sahibimiz Seda Hanım, kendine özgü detayların ön planda olduğu bir dekor istemiş. Bunu da yaşanmışlıkları yansıtan objelerle göstermeye çalışmış.

Bizleri ilk olarak salonuna buyur eden ev sahibimiz, bu bölümde modern ve country stilleri karıştırmış: Bir tutam modern bir tutam da country ile samimi ve şık bir alan elde edilmiş.

İki ayrı tarzdan beslenen salon, renk paletinde de bu tarzları yansıtmış. Country stilin sevdiği antik beyaz tonu ve sıcak kahverengi, moderni yansıtan güçlü mavi ile birleştirilmiş.

Tıpkı renkler gibi seçilen mobilyalar da bu düzene göre ilerlemiş. Saonun oturma bölümünde kullanılan kanepeler modern tasarımlarıyla öne çıkmış. Tamamlayıcı parçalar da country stilin en naif haliyle kullanılmış.

Sıcak bir ortam oluşturmak isteyen Seda Hanım, salon duvarlarını da çıtalarla zenginleştirmiş. Kahverengi ahşapların ortama kattığı yumuşak esintiler çıtalarla birlikte daha görünür hale gelmiş.

Salonun duvarlarında nakış işleme tablolarını da severek kullanan ev sahibimiz, kendine has detaylarla dekorunu farklılaştırmak istemiş.

Ssalonu dışında mutfak ve çocuk odasını da bizimle paylaşan Seda Hanım, bu bölümlerde de sıcaklık arayışından vazgeçmemiş.

Mutfak rustik stilin nostaljik ambiyansıyla karakter kazanmış. Çocuk odası da ahşaptan fazlaca yararlanarak keyifli haline ulaşmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @daire.24 

Buyurun konuk olalım.