Şimdi konuk olacağımız ev dekorasyon konusunda çıtayı yükseklere taşımış evlerden. Bundan yaklaşık bir yıl onceki ziyaretimizde de çok etkilenmiştik. Bu defa da eskisinden aşağı kalır hisler yaşamadık!

Dekordan önce ev sahibimiz Zeynep Hanım'dan bahsedelim. Kendisi tam bir dekorasyon aşığı. Sürekli yenilikleri takip ediyor. Mobilya ve aksesuarların en güncel görünümlerinden hep haberdar oluyor. Tabi bir de yetenekli!

Daha önceki ziyaretimizde bizi karşılayan turuncu, kırmızı ve pembe duvarlar hep onun elinden çıkmıştı. Nitekim şimdi de duvarlara kendisi el atmış. Ama bu defa duvarlara sukunet katmış.

Eski dekorun aksine yeni dekorda mobilyalar canlı renkleri taşımış. Duvarlar da donuk beton görünümleriyle alanın dengesini sağlamış. Üstelik oldukça modern durmaları da cabası!

Dekoru değişen salon mavi ve sarının çarpıcı buluşmasında görünürlük kazanmış. Birbirini güzel bir şekilde tamamlayan bu iki renk, iki ayrı kanepeden seslenmiş.

Tv ünitesi ve avizede kullanılan indigo mavisi de hem mavinin farklı tonlarının belirginleşmesini sağlamış hem de dekorun uyum seviyesini arttırmış.

Eski dekoru hatırlayanlar bilir! Zeynep Hanım tablo, aksesuar ve kuru çiçeklere çok düşkün. Yeni dekorda da hiç değişmeyen bu düşkünlük, harika parçalarla devam ettirilmiş.

Her duvardan yansıyan sanatsal tablolar, sehpa ve masa üstlerinden güzelliklerini yayan vazolar ve içlerini dolduran aranjmanlar... Her biri dekorun katalog çekimine hazır gibi durmasını sağlamış.

Mutfağında da değişiklik yapan Zeynep Hanım, tezgah arasına oryantalist bir etki katmış. Beyaz mutfak dolapları ve ikonik sandalyelerle İskandinav stilden esinlenen mutfak, altın detayları barındıran tezgah arasıyla sofistike nüanslar kazanmış.

Evinin her köşesi için zevkini konuşturan ev sahibi, adeta çekimler için hazırlanmış süprizli köşeler oluşturmuş: Çıtalarla zenginleştirilmiş duvarlar, boyanmış mobilyalar ve ilham alınacak bir sürü fikir...

Fotoğrafları arasında gezinirken çok seveceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @zeynorella_

Buyurun konuk olalım.