Gösterişli olmayı seven bir evin konuğuyuz. Evinde şıklığa çok önem veren ev sahibimiz Amine Hanım, dekorun her alanını gösterişli kılarak bu amacına ulaşmış.

Ev sahibi, geride duramayan renk ve parçaları seviyor. Bu sevdiklerinin başında da gold tonu var.

Evin hemen hemen her odasında kendine yer bulan gold tonu, beyaz renk ile yumuşatılmış. Birbirine yakışan bu iki renk, dekora hem hareket katmış hem de ferahlık.

Amine Hanım, sunum yapmaya bayılıyor. Zamanının çoğunu mutfakta geçirdiği için de bu bölümün dekorasyonuna ayrı bir önem vermiş.

Sevdiği ikililerden olan beyaz ve gold, mutfağın tamamını kuşatmış. Mutfak dolaplarıyla alanı ferahlatan beyaz, detaylardaki goldlarla birlikte alana şıklık katmış.

Mutfak için seçilen halı, perde, masa ve sandalyeler de bu uyumu zarif tasarımlarıyla tamamlamış. Mutfak kulplarını da unutmamak lazım tabi!

Mutfaktan sonra bizi karşılayan salon, daha çok modern stile göz kırpmış. Ama sade bir modernlik değil, içinde ışıltıyı da barındıran bir şekilde!

Gri ve beyaz uyumunun öne çıktığı bu bölümde, geniş parçalar oldukça sade bırakılmış. Küçük parçalar da alanın şıklığı için üstüne düşeni yapmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanlarından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @sunumgunlugum58

Buyurun konuk olalım.