İnsanların zevkler ve neleri beğenip neleri beğenmedikleri zamanla değişir. Hayatın birçok durumunda geçerli olan bu durum dekorasyon söz konusu olunca kendini daha çok gösterir.

Bizleri şimdi konuk eden Gamze Hanım da bu değişimi yaşayanlardan. Evlendiği ilk yıllarda daha çok pembe tonlarını severmiş. Ama zaman geçtikçe o tonlardan tamamen uzaklaşıp farklı pigmentlere yaklaşmış.

Zevkler değiştikçe yeni mobilya alınacak değil! Geri dönüşüm yaparak birçok parça tekrar kullanılabilir. Nitekim ev sahibimiz de, bunun farkında olarak değişikliklerini yapmış.

Rengini sevmediği eşyaları boyayarak yenileyen Gamze Hanım, küçük parçaları da değiştirerek istediği fresh alana ulaşmış.

Antrasit tonunun yoğun olarak kullanıldığı salonda, araya bir de hareket lazım diye düşünülmüş. Tam da bu amaçla, kırlentler ve orta sehpa hardal sarısı ile renklendirilmiş.

Sıcak enerji veren materyalleri kullanmayı seven ev sahibi, tamamlayıcı bütün parçalarında ahşap ve metali öne çıkarmış.

Salon dışında mutfak, yatak odası ve çocuk odasını da paylaşan Gamze Hanım, bu alanlarda kendi yaptığı birçok tasarıma yer vermiş.

Yatak odasının duvarlarını süsleyen objeler ev sahibi tarafından yapılmış. Çocuk odasının pembe ve gri çizgili duvarı, bizzat onun elinden çıkmış.

Süpriz kareleriyle sizi karşılayacak evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @tozpembedunyammmm

Buyurun konuk olalım.