Şimdi sizlerle Yasemin Hanım'ın evine uzanıyoruz. Yurt dışında yaşayan ev sahibimiz, mutlu yuvasını keyifli dekoruyla taçlandırmış.

Üç kişilik aile ortamına yeni bir konuğu bekleyen ev sahibimiz, onun için de gerekli her şeyi yapmış. Zaten söz konusu dekorasyon olunca ev sahibimiz, her şeyi severek yapıyor.

Bohem, rustik ve country stilden beslenmiş Yasemin Hanım: Salon, rustik ve bohemden esinlenmiş. Yatak odası ve mutfak da country stilden...

Otantik görünümlü sobanın yer aldığı salonda, en çok uyum aranmış. Ahşap tonların hakim olduğu bu alanda, ortamın natürelliğini öne çıkarmak için destekleyici toprak tonlarına yer verilmiş.

Salonun merkezinde yer alan köşe koltuk, alanın konfor ihtiyacına yanıt vermiş. Hemen arkasında duran ahşap masa ve sandalyeler de, boşlukları en doğru şekilde doldurmuş.

Mutfağında lambri tasarımlı mutfak dolapları tercih etmiş ev sahibimiz. Romantik country ruhunu bu şekilde mutfağına yansıtan Yasemin Hanım, dolap kapaklarını süsleyen farklı kulplarla alana cazibe katmış.

Country esintilerin devam ettirildiği yatak odası da, ev sahibinin zevkli seçimleriyle şıklık kazanmış. Floral desenli örtülerin minimal tasarımlı mobilyalarla tamamlandığı bu bölüm, deliksiz uykuların habercisi.

Eğlenceli duvar dekorlarıyla biricik hale getirdiği çocuk odasından da karelerle buluşacağınız bu evi çok seveceksiniz.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikir edinebileceğiniz karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @ypsilon.k_

Buyurun konuk olalım.