Şimdi sizlerle Tuğçe Hanım'a konuk oluyoruz. İsviçre'de yaşayan ev sahibimiz, güzel kareler yakalamayı seven bir fotoğrafçı.

Bir yandan mesleğinin verdiği estetik algı diğer yandan da içindeki dekorasyon sevgisiyle evine yönelmiş ev sahibimiz. Her köşeyi fotoğraflar için uygun arka fon olacak şekilde düzenlemiş.

Konuk evimizin şekillenmesinde iki stil önemli olmuş: Modern ve country. Salon ve mutfak, modern ile kuşatılmış, yatak odası da countrynin en zarif tavrını takınmış.

İç mekanda duvarların etkisinin farkında olan ev sahibimiz önceliği bu alanlara vermiş: Salon duvarlarının birinde grinin en açık tonu kullanılmış. Yemek bölümüne yakın olanda da antrasit. Ihlamur yeşili de evin yatak odasının duvarını süslemiş.

Duvarların renginden mobilyaların rengine geçiş yapan Tuğçe Hanım, çok sevdiği yeşil tonunu baş role almış. Yeşil kanepelerle oluşturduğu dekorunu beyaz ve siyahla da dengelemiş.

Ergonomik mobilyalar kullanmaya özen gösteren ev sahibimiz, alanı çok daraltmadan işlevselliğe ulaşmak istemiş. Yerden yüksek kanepeler ve çok büyük olmayan orta sehpayı kullanarak yaptığı gibi!

Dekoruna sıcaklık katması için doğal ahşap parkeler tercih eden ev sahibimiz, dekoru tamamlayan mobilya ve objelerle istediği gibi bir alana kavuşmuş.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @tugcepergel 

Buyurun konuk olalım.